15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Cumhuriyet:

Egemenliğin millete ait olduğu ve bu egemenliğin yine millet tarafından seçilen temsilciler aracılığı ile kullanıldığı yönetim biçimidir.

Demokrasi:

Milli iradeyi, vatandaşların eşitliğini ve özgürlüğünü esas alan, hukuk devleti ilkesinin geçerli olduğu toplumsal düzendir.

05.10.2017 729

İşte bu değerler altında bizler okul idarecileri ve öğretmenleri olarak 15 Temmuz Milli İdare Destanını sevgili öğrencilerimizle tekrar andık.

Programımız okul müdürümüz Altan KARAKOÇ ve matematik öğretmenimiz Tülay ARSLAN yönetiminde saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde başlamış, öğrencilerimize 15 temmuz destanı ile ilgili çeşitli video/görseller sunulmuş ve akabinde seçilmiş olan öğrencilerimiz tarafından şiiler okunarak sürdürülmüştür.

Okul Müdür Vekilimiz Altan KARAKOÇ, öğrencilerimize vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve 15 Temmuz Milli İrade gününün öneminden bahsetmiş çeşitli tarihi olaylarla örneklendirmiş vatan ve bayrak sevgisini aşılamıştır.